Home > Organisatie

Organisatie

Organisatie

In een wereld van razendsnelle ontwikkelingen is het prettig te weten dat u gebruik kunt maken van een partner die de ontwikkelingen niet alleen op de voet volgt, maar daar zelf een vooraanstaande rol in vervult.

Onze focus is volledig gericht op het optimaal inspelen op de behoeften van architecten, interior designers, franchise en formuleorganisaties, projectontwikkelaars en retaildesign bureaus. Uiteraard wordt intensief samengewerkt met de andere business units binnen Tegelgroep Nederland om onze propositie custom made tegeloplossingen optimaal te kunnen invullen.

Kwaliteit boven kwantiteit

Onze organisatie wordt gestuurd op een juiste balans tussen efficiency en effectiviteit. Door simpele maar uiterst betrouwbare en flexibele processen. In de snelst mogelijke tijd tegen de laagst mogelijk kosten. Daarbij geldt altijd en zonder uitzondering: “Kwaliteit boven kwantiteit”.

Naast een uiterst breed en diep assortiment keramische tegels en aanverwante producten beschikt Tegelgroep Nederland Projects over alle expertise ten aanzien van IT en geprezen logistieke diensten om u in elk denkbare vorm optimaal te bedienen.

Onze organisatie biedt

  • exclusieve samenwerkingen met gerenommeerde partners
  • grote kennis van het tegel eindproduct en specifieke knowhow van de toepassingen
  • een goed gemanaged custom made productontwikkeling
  • eigen productiemogelijkheden
  • een hoge graad van automatisering
  • een hypermodern distributiecentrum
  • uitstekende logistieke performances met just in time leveringen zowel nationaal als internationaal

Onze adviseurs zijn stuk voor stuk voorzien van een jarenlange ervaring in de professionele markt en staan u gedurende het gehele proces compleet terzijde. Zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Het resultaat: een tegel die op elk vlak aan uw wensen voldoet en uw project naar een hoger plan tilt.