Home > Partnership

Partnership

Partnership

Naast het aanreiken van alle benodigde kennis is samenwerking één van de succesfactoren om de juiste custom made tegeloplossing ook daadwerkelijk te kunnen realiseren als een geslaagd project. Onze drijfveer is om opdrachtgevers te helpen in het maken van de juiste keuzes. Daarom stoppen we tijd in het achterhalen van de werkelijke vraag. Oprecht helpen aan uw custom made tegeloplossing zit in ons DNA.

Samenwerken is succesfactor

Vandaag de dag kan niet altijd worden aangenomen dat een opdrachtgever alle veelzijdige en complexe oplossingen kan overzien. Door met u mee te kijken, vaak vanuit een andere invalshoek, ontstaan nieuwe inzichten. Tegelgroep Nederland Projects weet zich omringd door sterke partners met specifieke know how. Kennis en expertise op het gebied van keramische toepassingen, de verwerking  en het onderhoud. Dit geldt niet alleen in de totstandkoming van de juiste keuze, maar vooral ook bij de uitvoering en realisatie van uw project. In nauwe samenwerking met u als opdracht- gever maar bijvoorbeeld ook de schakels daaromheen. Van producent, architect en tegelzetter tot aan de reiniging & onderhoud specialist.

Logistieke ondersteuning

Vanuit Tegelgroep Nederland Projects bieden wij alle ondersteuning om gezamenlijk te komen tot  het gewenste eindresultaat. Dit geldt voor het door u gekozen product, maar door het inzetten onze ijzersterke logisitieke performance ook voor de gezamenlijk bepaalde termijn. Niet alleen in Nederland, maar overal in de wereld. Ook dát is custom made.