Home > Totaalaanbod

Totaalaanbod

Totaalaanbod

Naast een uitzonderlijk breed assortiment in de juiste kwaliteit en diepte, biedt Tegelgroep Nederland Projects een hoge mate van expertise als het gaat om productontwikkeling van door u gewenste tegels.

Keramische tegels zijn perfecte materialen voor  nagenoeg elke toepassing op wanden, vloeren en aan gevels. Zowel indoor als outdoor. Met de geavanceerde maar ook duurzame technieken van vandaag is elke stijl en uitvoering denkbaar. Een enorm kleurenpallet met allerlei dessins. Ook perfecte nabootsingen van natuurgetrouwe materialen zoals hout, beton en allerlei vormen van natuursteen. Niet van echt te onderscheiden maar eenvoudiger te onderhouden, voor een lang resultaat want tegels blijven hun oorspronkelijke kleur en structuur houden. Ook na jaren van intensief gebruik.

Wij adviseren u op elk denkbaar gebied  om de gunstige kenmerken en  bewezen eigenschappen van tegels ook in uw project of formule optimaal te laten zijn.

Custom Made: uw eigen product

Naast een uitzonderlijk breed assortiment in de juiste kwaliteit en diepte, biedt Tegelgroep Nederland Projects een hoge mate van expertise als het gaat om productontwikkeling. Van de totale afzet in keramische tegels in m2 door Tegelgroep  Nederland is 30% door onszelf ontwikkeld en worden in grote mate ook door ons geproduceerd.

Elke keramische ontwikkeling wordt door ons op de voet gevolgd. Ditzelfde geldt voor de verschillende trends en signaleringen in de voor ons relevante branches op het gebied van design, architectuur en (woon)interieur.  Door intensieve samenwerking met  gerenommeerde tegelproducenten en (inter)nationale topontwerpers, maar vooral ook met u. Hierdoor ontstaan steeds weer nieuwe inzichten, doorvertalingen van mogelijkheden en andere functionaliteiten ten behoeve van tegels. Om constant te blijven innoveren en beter in te kunnen spelen op de nieuwe behoeften. Op uw behoeften van vandaag. En die van morgen.