Home > Gr8 Hotels opent eerste locatie in Oosterhout

Gr8 Hotels opent eerste locatie in Oosterhout

Gr8 Hotels

16 juli 2018

Gr8 Hotels Oosterhout is eind juni 2018 geopend voor publiek. Oosterhout is de eerste locatie van de nieuwe hotelketen. Er volgen nog zes hotels. Tot eind 2019 komt er elk kwartaal één bij, is het plan. Tegelgroep Nederland Projects levert het advies en de tegeloplossingen voor Gr8 Hotels.

 

Gr8 Hotels

 

Gr8 Hotels

Gr8 Hotels zet in op optimale bereikbaarheid en biedt comfortabele 3-sterren faciliteiten met ruime, warm ingerichte kamers voor een aantrekkelijke prijs. Jurgen Vonk, Juchaji BV uit Venlo, verzorgde de ontwikkeling en het projectmanagement van het interieur.

 

Gr8 Hotels

 

Tegelwerk

Voor het tegelwerk van de badkamers is gekozen voor de Metropol 30 x 90 cm mat wit op de wand en Porcelaingres 60 x 60 cm Super Black op de vloer. Verder is een keramische accentwand gecreëerd. Hiervoor heeft Tegelgroep Nederland Projects een special custom made ontwikkeld. In de lobby sieren de keramische houttegels uit de collectie Starwood van Venis en de Urban 75 x 75 cm van Porcelaingres.

 

Gr8 Hotels

 

Hospitalitysector

Gr8 is het meest recente hospitalityproject van Tegelgroep Nederland Projects. In de afgelopen jaren heeft de business unit van Tegelgroep Nederland veel mooie projecten gerealiseerd in de hospitalitysector. Bijvoorbeeld het Hilton Hotel Schiphol, het Van der Valk Hotel in Almelo, The Duke Exclusive Suites in Nistelrode, Hotel de Sterrenberg in Otterlo en het Marriott Hotel in Amsterdam. Voor het Marriott ontwierp internationaal gerenommeerd topontwerper Piet Boon het interieur. De badkamers zijn bekleed met tegels uit de collectie van Piet Boon by Douglas & Jones.

 

Gr8 Hotels

 

Schoon en onderscheidend interieur

Eigenaren van café’s, restaurants, hotels en wellnesscentra zijn als de dood voor klantenreviews met klachten over de hygiëne. En het is ook volkomen terecht dat klanten veel waarde hechten aan goede hygiëne. Zeker op plekken waar zij willen genieten van lekker eten, drinken, slapen en relaxen. De juiste vloer- en wandafwerking is dan van essentieel belang. In plekken waar hygiëne extra belangrijk is, zoals toiletgroepen, badkamers, keukens, zwembaden en sauna’s, zijn vloeren en wanden bijna altijd afgewerkt met keramische tegels. Ook vloeren die intensief worden belopen, zoals hotellobby’s en cafetaria’s zijn vaak betegeld. Maar tegels zijn niet alleen schoon en praktisch in onderhoud. De esthetische mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Dat maakt keramiek een dankbaar materiaal voor interieurontwerpers. Overigens niet alleen voor vloer of wand, maar ook voor interieurelementen, zoals balies, kookeilanden en (was)tafels. Juist in de hospitalitysector biedt deze veelzijdigheid uitkomst. Want een interieur met onderscheidend vermogen en duidelijke identiteit, trekt de bedoelde doelgroep beter aan en is daarmee commercieel extra interessant.

 

Benieuwd naar wat Tegelgroep Nederland Projects voor uw project kan betekenen? Neem contact op met onze adviseurs.

EERDER