Home > Hoofdkantoor Hunkemöller

Hoofdkantoor Hunkemöller

Hoofdkantoor Hunkemöller

24 augustus 2015

Al 5 jaar werkt Tegelgroep Nederland Projects samen met Hunkemöller. Inmiddels zijn meer dan 200 winkels voorzien van een prachtige keramische vloer en is er tot op heden ruim 30.000 m2 toegepast. In overleg met de designers van het toonaangevende Retail design Bureau “Creneau” heeft Tegelgroep Nederland Projects voor Hunkemöller een custom made tegeloplossing ontwikkelt. De TGN KA Blackwood (20 x 60 cm) wordt speciaal in Italië geproduceerd.

Logistiek

Deze keramische tegels, speciaal ontworpen om precies aan Hunkemöller’s behoeften voor de eigen winkelvloeren te voldoen, worden door heel Europa geleverd. In deze reiken de logistieke performances van Tegelgroep Nederland Projects van Spanje tot Noorwegen. Naast belevering van Hunkemöller vestigingen overal in Europa, worden ook andere franchisepartners internationaal door ons bediend, waaronder regelmatig in het Verre Oosten. Als Tegelgroep Nederland Projects bieden wij onze klanten perfecte keramische oplossingen, waar dan ook ter wereld. En altijd Just In Time.

Hoofdkantoor

Naast inrichting van de verkoopvestigingen heeft Hunkemöller zich ook bij Tegelgroep Nederland Projects gemeld voor de renovatie van het eigen hoofdkantoor. Ook hier is gekozen voor de TGN KA Blackwood, welke in het gehele en indrukwekkende pand is toegepast. Naast de toiletgroepen en pantry’s, vallen vooral de ontvangsthal en de trappenhuizen bijzonder op. Voor toepassing van de wandtegels is gekozen voor de Metropol 250×700 SILK Blanco voor een naadloze aansluiting.

Hoofdkantoor Hunkemöller Hoofdkantoor HunkemöllerHoofdkantoor Hunkemöller

EERDER