Home > Hoofdkantoor Jumbo

Hoofdkantoor Jumbo

Jumbo

5 februari 2016

Op de plek in Veghel waar voorheen het oude hoofdkantoor stond, is eind 2015 een nieuw hoofdkantoor van supermarktketen Jumbo gerealiseerd. Tegelgroep Nederland Projects leverde de tegels van dit smaakvolle project. In totaal is ongeveer 3.000 m2 aan wand- en vloertegels verwerkt.

Ontwerp hoofdkantoor

Tegelgroep Nederland Projects heeft actief meegedacht bij de inrichting van het indrukwekkende pand. Het ontwerp was er mede op gebaseerd om verschillende elementen van de Jumbo marktformules te integreren in het interieur. Voor verscheidende toepassingen en speciaal ingerichte zones is daarbij voor een passende keramische tegeltoepassing, verzorgd door Tegelgroep Nederland Projects, gekozen.

Structurele samenwerking

De samenwerking tussen Jumbo Supermarkten en Tegelgroep Nederland Projects heeft een structureel karakter. Zo worden ook het tegelwerk in de supermarkten en het Foodmarkt concept door Tegelgroep Nederland Projects geleverd. Deze samenwerking is tot stand gekomen door het totaalconcept wat Tegelgroep Nederland Projects biedt. Het uitgangspunt hiervan is het ontzorgen van onze opdrachtgevers, door continu te streven hoogwaardige en doordachte oplossingen te bieden.

Meer lezen over dit project? Het tijdschrift Stedenbouw heeft ook uitgebreid aandacht besteed aan de realisatie. De pdf-versie van dit artikel vindt u hier.

 

EERDER